Products

HOT
SALE
Air Track Factory

Home Edition Air Floor

$399.00

$525.00

SKU: AirFloor

In stock

* Required Fields

Description

Details

Key Product features:

Inflatable Time:3 Minutes
Accessaries: Foot Pump,Repair kits and Carry Bag
Warranty: 2 year.
Weight:14kg
Delivery Time: 7-10 days for production, 3-7days for shipping by express to door
Currency: Price is in US dollars, we ship it internationally by express(FedEx, DHL, UPS or TNT).

Advantages:

  • Durable 1000-Denier Double-Wall Fabric and 3-Ply PVC. The air mats are gas-tight and durable due to advanced production technology and superior-quality materials.
  • The most prominent advantage of the inflatable air tumbling mats is that it’s possible to fold and unfold them quickly. Optimum air pressure in all conditions, up to 5psi.Compared with the traditional foam-based mats, they take up much less space after deflating so the storage and transportation become pretty simple and economic.
  • The inflatable air tumbling mats are inflatable tracks distinguished by great quality and reasonable price. Simple and safe for gymnastic beginner and soon becoming the most popular equipment in your gym.
  • Applicable to all-level tumbling competitions and repetitive training. They could be utilized in many different ways, such as dance clubs, various types of gymnastic exercises, high-performance training, fitness clubs or Gymnastics for All.
  • 2-year warranty from the manufacturer. Package content: 1 x Air Floor; 1 x Hand Pump; 1 x Carry Bag; 1xRepair Kits.

HOW TO INFLATE AND DEFLATE THE AIR FLOOR

  • INFLATABLE - Open the valve, press the valve core then turn right untill the spring in it is up. Then connect the pump with the mat tighly, then begin to inflate the mat until the needle of pressure gauge on the pump point about 5 psi or high. It's OK and enjoy your bouncing and tumbling.
  • DEFALATBLE - press down the valve core, it will deflate, which takes about 2-3 minutes.

BUYER SHOW

Customer questions & answers

1.Question: Does it include patches just in case it pops?
   Answer: Yes, it comes with a repair kit.

2.Question: What is weight capacity, if used in water? Can/ would it hold up an adult?
   Answer: Its weight capacity is more than 200lb, so it can hold up an adult.

3.Question: how wide is this airtrack???
   Answer: Its wide is 3.4ft(40cm), and we also accept customized size. 

4.Question: How long does it take to blow up
   Answer: It comes with a pump. It takes about 3~5minute to inflate.

5.Question: What is the box shipping size and weight?
   Answer: The box size is 45''L x12''W x 11''H, and the weight is 30lbs. We also sent one free carry bag, so it can be carried anywhere easily. 

6.Question: Can you connect two units with Velcro? If so do you offer the accessories?
   Answer: Yes, we usually add Velcro on our air track. If you order two, we will make you free Velcro connector to connect them.

7.Question: How many feet/meter is the air track?
   Answer: Length is 10 feet(3meter), width is 3.28 feet(1meter) , Height is 4 inches(10cm).

8.Question: Is there any way I can receive the air floor sooner than what it says in the description?
   Answer: As usual, If stock color, we will arrange shipping once after payment. Shipping will take about 5~7days by express to door. If not stock color, production time is about 7 - 10 days, If you need it urgent, send us email, we will check the stock color for you.

9.Question: After you get this out of the bag can you get it back in?
   Answer: Yes, it can. You can deflate it and roll it to a small volume, then put it into the bag again. It is very easy. 

10.Question: Is the pump included in the price?
    Answer: Yes, pump, carry bag and repair kits all included in the price.

11.Question: How should you clean it?
    Answer: You can use soap water to clean it. 

12.Question: what is the size of the box it comes in so we can ship it to NZ using a third party freighter?
    Answer: The carton size is 45x 12x 10inch. What'S more, there is one handle bag inner package.

13.Question: How do you deflate it?
    Answer: Open the valve cover, then press down the valve pin. It takes 5-6 minutes for deflate.

Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Shippment & payment

Shippment

  • a. Supply whole consignee information, which includes customer full name, address and phone number
  • b. Shipping methods: by express: takes 5-7 days, according different country, door to door service
  • c. Doule or more layers for each products, suitable for long-distance internation transportation.
  • d. Sometimes maybe  some damages outside package, take photos first and test the products, If broken, send us photos and we will apply for compensation timly

Payment

  • Step1: scan the products
  • Step2: choose suitable size, color and quantity
  • Step3: add to cart or buy directly
  • Step4: Choose suitable payment to do the payment,   Email to office@ibigbean.com when meet any issuses about payment.
  • After you place an order, any other demands, leave message or email to us, we will answer you within 24 hours.

Why choose us IBIGBEAN?

  • ibigbean is brand, registered in USA.
  • Rich experience: more than 10 years in the production and sell to all over world
  • Good feedback: most customers are parents, who buy it for their kids as gift. 
  • Strictly test :we have 48 hours test after finished
  • Warranty: 2 years
  • Service:pre-sales service, after-sales service. Answer Email/message within 24 hours
  • 7 days Delivery: FEDEX, DHL, UPS, TNT, anyone is OK.
  • Design :Logo, color, size could be customized
Revolution Slider Error: Slider with alias customerfeedback not found.
Maybe you mean: 'Inflatable Air Track'

19 customer reviews

Average rating
(based on 19 reviews)
Quality
Price
Value
  1. AMAZING

    By tumbling June 16, 2018

    sooooooo bouncy i got loads of new skills already in under a month (for example) standing full, bhs full, cartwheel full, front handspring front tuck, front pike, front tuck front tuck and so much more!!!!!

  2. Great Item for growing kids physical activities.. and for adults as well.

    By Sammy April 26, 2018

    I recently bought ibigbean Gymnastic Air floor mat, my nephews love playing on it, its a great item for out door and for growing kids and even adult physical activities, our kids using it every day they don't want to deflate it they just like sleeping on it.. they also use in swimming pool as well. I love this mat for my own outdoor physical activities.. Delivery was fast and item was very securely warped. great customer service as well... Thumbs us for ibigbean

  3. amazing airtrack

    By Luna March 10, 2018

    it love my airtrack! it is super bouncy, and really comfortable to try new skills on. pumping does take a lot of time, but that’s totally okay!

  4. AMAZING!

    By Leila March 10, 2018

    Wow! So many of my friends have it as well! I love this so much and highly reccomend! from Leila xx

  5. BEST PURCHASE Ever!

    By Kamryn January 16, 2018

    I cannot stress enough how well these products are made! If you’re looking into buying an airtrack, ibigbean is the place!! I have absolutely no complaints or concerns about the airtrack! I got the 20cm because I wanted it to be bouncier and it’s everything I had wished for and more! TYSM ibigbean!!!!

Write Your Own Review

How do you rate this product?

Quality 0 out of 5
Price 0 out of 5
Value 0 out of 5